12 Nisan 2012 Perşembe
TAVUK GÖĞSÜ
MALZEMELER
1 lt süt
1,5 su bard şeker
2 su bard un
1 paket margarin
YAPILIŞI
margarini tenceremize alıp eritiyoruz ve unumuzu ilave ediyoruz iyice kavuruyoruz,kavrulan unumuzun içine sütümüzü ağır ağır ilave edip karıştırıyoruz ve şekerimizide ilave edip karıştırarak pişiriyoruz,kıvamı koyulaşmaya balşayınca ocağımızı kısıyoruz 1 dk daha pişirip ocaktan alıyoruz.
çırpıcı yardımıyla yaklaşık 10 dk çırpıyoruz.
ıslattığımız silikon gül şeklindeki kalıplarımıza döküp en az 4 saat buz dolabında bekletip ters çevirip servis yapıyoruz..
AFİYET OLSUN..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
butik pasta tasarım..