12 Nisan 2012 Perşembe

TAVUK GÖĞSÜ


MALZEMELER
1 lt süt
1,5 su bard şeker
2 su bard un 
1 paket margarin 
YAPILIŞI
margarini tenceremize alıp eritiyoruz ve unumuzu ilave ediyoruz iyice kavuruyoruz,kavrulan unumuzun içine sütümüzü ağır ağır ilave edip karıştırıyoruz ve şekerimizide ilave edip karıştırarak pişiriyoruz,kıvamı koyulaşmaya balşayınca ocağımızı kısıyoruz 1 dk daha pişirip ocaktan alıyoruz.
çırpıcı yardımıyla yaklaşık 10 dk çırpıyoruz.
ıslattığımız silikon gül şeklindeki kalıplarımıza döküp en az 4 saat buz dolabında bekletip ters çevirip servis yapıyoruz..

AFİYET OLSUN..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

butik pasta tasarım..