MALZEMELER
1 Paket arpa şehriye
1 demet maydanoz
1 tutam dere otu
1 havuç
1 kase yoğurt
1 çay bard kadar mayonez
sıvı yağ
tuz
pul biber
nane
ÜSTÜ İÇİN
mısır cipsi
maydanoz
YAPILIŞI
arpa şehriyemizi bol tuzlu suda haşlayıp süzüyoruz ve yağlayıp soğutuyoruz
soğuyan şehriyemize havucumuzu rendeliyoruz,
yarım demet maydanozumuzu ve dere otumuzu ince ince kıyıp ilave ediyoruz
en son bir tutam pul biber nane ekleyip karıştırıyoruz
yoğurtla mayonezimizi karıştırıp şehriyemize ilave edip iyice harmanlıyoruz
servis tabağımıza alıp süslemesinide yapıp servis yapıyoruz
AFİYET OLSUN ..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
butik pasta tasarım..