16 Nisan 2012 Pazartesi

SÜTLÜ SARAY BURMA





FARKLI SUNUMLARIYLA ..
SÜTLÜ SARAY BURMA

MALZEMELER
9 yemek kaşığı un(silme) 
10 yemek kaşığı şeker 
6 su bard süt
75 gr tereyağ veya margarin 
1 paket vanilya 
ÜSTÜ İÇİN
1 Su bard çekilmiş fındık veya ceviz
1 yemek kaşığı tarçın
1 paket kadar kakaolu bisküvi
YAPILIŞI
Süt un şeker ve vanilyayı tenceremize alıp karıştırarak pişiriyoruz..koyulaşmaya başlayınca tereyağ ekleyip ocaktan alıyoruz..
mikserle 5 dk çırpıyoruz.
doğrayıcıdan geçirdiğimiz bisküvilerimizi büyük kare tepsimize eşit dağıtıyoruz,üstüne tatlımızı döküp yavaşça yayıyoruz.buzdolabında 2 saat bekletiyoruz .
servis yapmadan önce ceviz veya fındık ve tarçın ilave edip dilimleyerek veya dilerseniz şeritler halinde kesip üst üste katlayıp burarak servis yapıyoruz..

AFİYET OLSUN..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

butik pasta tasarım..