20 Haziran 2012 Çarşamba

DOLGULU ÇİKOLATA KASELERİ



 MALZEMELER
100 GR bitter çikolata 
kek parçaları
pasta kreması 
fındık 
çikolata parçaları
yenilebilir pasta simi
süsleme şekeri

YAPILIŞI
Çikolatalarımızı benmari usulü eritip pasta fırçası yardımıyla silikon muffin kalıplarımıza sürüyoruz 5 dk buzlukta bekletiyoruz.
hazırladığımız kremayı fındık ve çikolata parçalarını bu kalıplara yerleştirip üstünü muffın kalıpların genişliğinde kestiğimiz kek parçalarıyla kapatıyoruz ters çevirip 2 saat buz dolabında bekletiyoruz dolaptan alınca yavaş bir şekilde silikon kalıplardan ayırıp sim ve süsleme şekerleriyle süsleyip servis yapıyoruz..

bu tarif için her çeşit keki ve dilediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz.ben eritmek için bitter damla drop kullandım ve evde bulunan malzemelerden yaptım,dileseniz meyve parçaları renkli kremalar dondurmalar fıstık ceviz veya damak tadınıza uygun olan herşeyle doldurabilirsiniz..
şık ve lezzetli bir sunum olacaktır :)

AFİYET OLSUN..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

butik pasta tasarım..