11 Ağustos 2012 Cumartesi

ISIRGAN ÇORBASI

MALZEMELER
1 demet ısırgan
1 çay bard ince bulgur
2 adet domates
1 orta boy soğan
1 yemek kaşığı salça
tuz
pul biber
zeytin yağı
su

YAPILIŞI
tenceremize 3 yemek kaşığı kadar zeytin yağımızı alıp minik doğradığımız soğanlarımızı ilave ediyoruz ve kavurmaya başlıyoruz,
soğanlar yumuşadığında salçamızı ilave edip kavuruyoruz ve minik doğradığımız domateslerimizide ilave edip yaşlaşık 7-8 su bard sıcak suyumuzu ekliyoruz,
bulgurumuzu,tuz ve pul biber ilave edip 5 dk kaynatıyoruz,
son olarak doğradığımız ısırganlarımızı ilave edip sadece 10 dk kaynatıp ocaktan alıyoruz,sıcak servis yapıyoruz.

AFİYET OLSUN..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

butik pasta tasarım..