MALZEMELER
1 Paket yumurtalı burgu makarna
1 kase tendelenmiş beyaz peynir(tercihe göre dilediğiniz az tuzlu bir peynirde kullanabilirsiniz)
su
YAPILIŞI
makarnamızı haşlamak üzere kaynar suyumuza alıp çok az tuz ilave ediyoruz
haşlandıktan sonra suyunu süzüp tenceremize alıyoruz ve peynirlerimizin yarısını ilave edip karıştırıyoruz,
peynir erimeye başladığında servis tabağımıza alıp kalan peynirimizide üstüne döküp pul biberle süsleyip servis yapıyoruz,
eğer yağlı peynir kullanacaksanaız ekstra yağ eklemenize gerek yoktur,
AFİYET OLSUN..
YAPILIŞI
makarnamızı haşlamak üzere kaynar suyumuza alıp çok az tuz ilave ediyoruz
haşlandıktan sonra suyunu süzüp tenceremize alıyoruz ve peynirlerimizin yarısını ilave edip karıştırıyoruz,
peynir erimeye başladığında servis tabağımıza alıp kalan peynirimizide üstüne döküp pul biberle süsleyip servis yapıyoruz,
eğer yağlı peynir kullanacaksanaız ekstra yağ eklemenize gerek yoktur,
AFİYET OLSUN..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
butik pasta tasarım..