18 Mart 2012 Pazar

KAKAOLU FINDIKLI İNCE KEK

MALZEMELER
3 yumurta
1 su bard şeker
yarım su bard su
1 Su bard süt
3 yemek kaşığı kakao
1 çay bard sıvı yağ
1 su bard iri kıyım fındık
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 su bard un
YAPILIŞI
Yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz,diğer tüm malzemeleride ekleyip koyu bir kek hamuru yapıyoruz,yağlı kağıt serilmiş kare fırın tepsimize kek harcımızı çok ince bir şekilde yayıyoruz,kek harcımızın ince olacağı büyüklükte bir tepsi seçin ..
160 derece fırında pişirin .
fırından aldığımızda dilediğiniz kurabiye kalıplarıyla dilimleyip servis yapın .

AFİYET OLSUN..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

butik pasta tasarım..