MALZEMELER
1 adet kabak
1 adet havuç
1 adet kırmızı biber
yarım su bard ceviz
SOSU İÇİN
yarım çay bard zeytin yağı
4 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı kuru fesleğen
tuz
pul biber
YAPILIŞI
resimdeki gibi bir aparatla sebzelerimizi doğruyoruz..biberlerimizi bıçak yardımıyla ince uzun doğrayıp hepsini karıştırma kabında harmanlıyoruz..
ayrı bir kapta sosumuzu hazırlıyoruz.
sarımsakları rendeleyip sosumuza ilave ediyoruz.
tuz ve biberde ekleyip sosu sebzelerle harmanlıyoruz..
en son iri kıyım cevizimizide ekleyip servis yapıyoruz..
AFİYET OLSUN..
1 adet kabak
1 adet havuç
1 adet kırmızı biber
yarım su bard ceviz
SOSU İÇİN
yarım çay bard zeytin yağı
4 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı kuru fesleğen
tuz
pul biber
YAPILIŞI
resimdeki gibi bir aparatla sebzelerimizi doğruyoruz..biberlerimizi bıçak yardımıyla ince uzun doğrayıp hepsini karıştırma kabında harmanlıyoruz..
ayrı bir kapta sosumuzu hazırlıyoruz.
sarımsakları rendeleyip sosumuza ilave ediyoruz.
tuz ve biberde ekleyip sosu sebzelerle harmanlıyoruz..
en son iri kıyım cevizimizide ekleyip servis yapıyoruz..
AFİYET OLSUN..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
butik pasta tasarım..