16 Nisan 2012 Pazartesi

MİNİ PASTALAR

KEKİ İÇİN 
1 Su bard şeker
1 su bard süt
4 yumurta
yarım çay bard sıvı yağ
50 gr yumuşak margarin
3 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 su bard un
İÇİ İÇİN
1 paket krem şanti
çikolatalı sos veya çikolatalı puding
ÜSTÜ İÇİN
Süsleme şekerleri
hindistan cevizi
fıstık
veya dilediğiniz malzemeler..
YAPILIŞI
Yumurta ve şekeri iyice çırpıp diğer malzemeleride ekleyip karıştırıyoruz..
yağlı kağıt serilmiş fırın tepsimize alıp 170 derecede pişiriyoruz..
krem şantimizi ve pudingimizi hazırlıyoruz..
keklerimize şekil verip krem şanti ve pudinglerle süslüyoruz..
kekimizden artan parçaları doğrayıcıdan geçirip içine 3 yemek kaşığı puding gerekirse süt ekleyip yoğuruyoruz..
elimizle yuvarlayıp içini açıyoruz krem şanti doldurup kapatıyoruz ..
toz fıstık ve süsleme şekerlerine veya hindistan cevizine buluyoruz..
servis yapıyoruz..

AFİYET OLSUN..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

butik pasta tasarım..