1 Nisan 2012 Pazar

MOZAİK PASTA (FARKLI BİR SUNUMLA )

MALZEMELER
2 paket petibör bisküvi
1 su bard şeker
1 su bard. süt
150 gr margarin
3 yemek kaşığı kakao
1 su bard iri kıyım ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
üstü için:
1 paket krem şanti,süt
yarım paket galazür

YAPILIŞI
Krem şantimizi süt ile çırpıp dolapta bekletiyoruz,
bisküvilerimizi elimizle iri olarak (neredeyse 4 parça)parçalayıp karıştırma kabına alıyoruz,diğer malzemeleri ve eritilmiş margarinide ilave edip fazla ezilmeyecek şekilde,altına ince bir şerit yağlı kağıt serdiğimiz kare kalıbımıza alıp buz dolabında en az 2 saat bekletiyoruz .
pastamızı servis tabağımıza ters çevirip üstünü krem şanti ile kaplıyoruz ,yarım paket eritilmiş glazürümüzüde üstüne gezdirip dilediğimiz gibi süsleyip buzdolabına alıyoruz en az yarım saat bekletip servis yapıyoruz..
üstü için biscolata yaprak çikolata ve inci şeker kullandım ..
AFİYET OLSUN..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

butik pasta tasarım..