4 Adet yufka
150 gr tereyağ
1 su bard yoğurt
su
peynir
ÜSTÜ İÇİN
1 yumurta
susam
çörek otu
YAPILIŞI
Yufkamızı tezgahımıza serip yarım bardak yoğurt ve erittiğimiz tereyağının bir kısmını üstüne sürüyoruz,ikinc, yufkamızıda üstüne serip 8 eşit parçaya ayırıyoruz üstüne elimizle çeyrek bardak su çiliyoruz
her parçaya yeteri kadar peynir koyup ince sarıyoruz yağlı kağıt serilmiş tepsimize yetleştiriyoruz
yumurta ve susamıda üstüne ilave edip 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişiriyoruz..
DİLERSENİZ BU BÖREĞİMİZİ ÖNCEDEN HAZIRLAYIP BUZLUKTA MUHAFAZA EDEBİLİRSİNİZ ÇIKARINCA YİNE YUMURTA VE SUSAM EKLEYİP PİŞİRİN GAYET LEZZETLİ OLACAKTIR ..
AFİYET OLSUN ..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
butik pasta tasarım..