MALZEMELER
3 yumurta
1 su bard şeker
1 su bard su
1 su bard kıyılmış fındık
1 tatlı kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı damla çikolata
1 yemek kaşığı kakao
1paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağı
un
ÜSTÜ İÇİN
Beyaz kaplama sosu veya krema
frambuğazlı çikolata
pasta simi
YAPILIŞI
Kekimizin malzemelerini karıştırıp koyu bir kek hazırlıyoruz harcımızın yarısını kare fırın tepsimize alıp diğer yarısına kakao ve tereyağı ilave edip tekrar karıştırıyoruz ve sade kek harcımızın üstüne yayıyoruz,170 derecede 30 dk pişiriyoruz,
pişen kekimizi soğutup damla kalıplarla kesip servis tabağımıza alıyoruz,
üstünü kaplama sosu ve benmari usulu erittiğimiz framboğazlı çikolata ile süsleyip servis yapıyoruz..
AFİYET OLSUN..
1 su bard kıyılmış fındık
1 tatlı kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı damla çikolata
1 yemek kaşığı kakao
1paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağı
un
ÜSTÜ İÇİN
Beyaz kaplama sosu veya krema
frambuğazlı çikolata
pasta simi
YAPILIŞI
Kekimizin malzemelerini karıştırıp koyu bir kek hazırlıyoruz harcımızın yarısını kare fırın tepsimize alıp diğer yarısına kakao ve tereyağı ilave edip tekrar karıştırıyoruz ve sade kek harcımızın üstüne yayıyoruz,170 derecede 30 dk pişiriyoruz,
pişen kekimizi soğutup damla kalıplarla kesip servis tabağımıza alıyoruz,
üstünü kaplama sosu ve benmari usulu erittiğimiz framboğazlı çikolata ile süsleyip servis yapıyoruz..
AFİYET OLSUN..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
butik pasta tasarım..