MALZEMELER
2,5 çay bardağı pekmez
1 çay bardağı nişasta
1 su bard iri kıyım fındık
1 lt su
ceviz
YAPILIŞI
Nişastamızı 1 çay bard suda eritiyoruz,tenceremize pekmez ve suyumuzu alıp nişastamızı ilave edip karıştırarak pişiriyoruz fındıklarımızı ilave edip ocaktan alıyoruz,
ıslattığımız kalıbımıza tatlımızı döküp en az 8 saat dolapta bekletiyoruz cevizlerle süsleyip servis yapıyoruz.
AFİYET OLSUN..
1 lt su
ceviz
YAPILIŞI
Nişastamızı 1 çay bard suda eritiyoruz,tenceremize pekmez ve suyumuzu alıp nişastamızı ilave edip karıştırarak pişiriyoruz fındıklarımızı ilave edip ocaktan alıyoruz,
ıslattığımız kalıbımıza tatlımızı döküp en az 8 saat dolapta bekletiyoruz cevizlerle süsleyip servis yapıyoruz.
AFİYET OLSUN..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
butik pasta tasarım..